Trimite o felicitare din categoria Sfintii Constantin si Elena
Mesaje din categoria Sfintii Constantin si Elena
vezi toate mesajele
Ziua numelui tau Azi, de ziua ta, iti urez sa fii iubit de cine doreste sufletul tau, sa zambesti in fiecare zi si sa nu uiti de prieteni!
Costinela La multi ani draga Costinela! E ziua numelui tau, asa ca iti urez si eu tot binele din lume!
Costel La multi ani Costel! De ziua ta sa ai parte de cei dragi alaturi, de sanatate si de voie buna!
Zi de sarbatoare E primavara, e soare si e ziua numelui tau! La multi ani drag prieten, sa ramai peste ani la fel cum esti acum!
Zi frumoasa ca tine! Ziua de azi este frumoasa pentru ca este ziua numelui tau! Primeste cele mai frumoase ganduri de la mine si de la gasca de prieteni!
Sarbatoare E sarbatoare mare azi, pentru ca tu, cea mai buna prietena a mea, te bucuri de ziua numelui tau. Si astfel ma bucur si eu cu tine si iti spun ca voi fi mereu alaturi de tine!
La multi ani! La multi ani, cu ocazia zilei de "Sfintii Constantin si Elena"! Sa ai parte de bucurii si impliniri!
De ziua ta De ziua ta, sfintii al caror nume il porti sa iti ocroteasca pasii si sa iti aduca zambetul pe buze! La multi ani!
Sa bem! Ziua de azi a inceput bine, pentru ca este ziua numelui tau! Asa ca iti reamintesc ca ai langa tine cei mai buni prieteni si bineinteles, ca azi dai de baut!
Costin Costin, vreau sa iti urez toate cele bune, de "Constantin si Elena"!. Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!