Trimite o felicitare din categoria Sfintii Constantin si Elena
Mesaje din categoria Sfintii Constantin si Elena
vezi toate mesajele
Costin Costin, vreau sa iti urez toate cele bune, de "Constantin si Elena"!. Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!
Onomastica E ziua ta, draga Elena! Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe impliniri!
Sarbatoare E sarbatoare mare azi, pentru ca tu, cea mai buna prietena a mea, te bucuri de ziua numelui tau. Si astfel ma bucur si eu cu tine si iti spun ca voi fi mereu alaturi de tine!
Costinela La multi ani draga Costinela! E ziua numelui tau, asa ca iti urez si eu tot binele din lume!
Ziua numelui tau Azi, de ziua ta, iti urez sa fii iubit de cine doreste sufletul tau, sa zambesti in fiecare zi si sa nu uiti de prieteni!
De ziua ta De ziua ta, sfintii al caror nume il porti sa iti ocroteasca pasii si sa iti aduca zambetul pe buze! La multi ani!
Zi de sarbatoare E primavara, e soare si e ziua numelui tau! La multi ani drag prieten, sa ramai peste ani la fel cum esti acum!
Sa bem! Ziua de azi a inceput bine, pentru ca este ziua numelui tau! Asa ca iti reamintesc ca ai langa tine cei mai buni prieteni si bineinteles, ca azi dai de baut!
La multi ani! La multi ani, cu ocazia zilei de "Sfintii Constantin si Elena"! Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Lena Draga Lena, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva. Primeste asadar, din partea mea, multe ganduri bune, urari de sanatate si un 'La multi ani' din suflet!