Trimite o felicitare din categoria Sfanta Maria
Mesaje din categoria Sfanta Maria
vezi toate mesajele
Numai bucurii De ziua ta, sa te bucuri de soare, de dragoste, de impliniri, de viata... Te iubesc!
La multi ani Maria! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani Maria!
Ingerii sa-ti calauzeasca pasii La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.
Clipe frumoase Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!
De Sfanta Maria In aceasta zi sfanta iti doresc ca toata viata sa fii ocrotita si sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani, draga Maria!
Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!
Maria, la multi ani! Maria, faci cinste numelui pe care il porti! Iti doresc sa ti se intample toate lucrurile bune si sa fii ocrotita de Fecioara Maria!
De ziua ta Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea!
La multi ani, Maria! Astazi o sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim si pe tine. Sa fii sanatoasa si sa ramai mereu blanda si buna cu toti cei din jurul tau! La multi ani!
Zi speciala Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!