Trimite o felicitare din categoria Sfanta Maria
Mesaje din categoria Sfanta Maria
vezi toate mesajele
La multi ani de ziua numelui! Poti un nume sfant si esti o persoana minunata, Maria! Iti doresc tot binele din lume! La multi ani!
Ingerii sa-ti calauzeasca pasii La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.
Zi speciala Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!
Maria, la multi ani! Maria, faci cinste numelui pe care il porti! Iti doresc sa ti se intample toate lucrurile bune si sa fii ocrotita de Fecioara Maria!
De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.
La multi ani, Marian! La multi ani, draga Marian! Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca ingerii din cer mi te-au daruit pe tine, sa imi fii alaturi mereu!
De Sfanta Maria In aceasta zi sfanta iti doresc ca toata viata sa fii ocrotita si sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani, draga Maria!
Zi sfanta De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!
De ziua ta Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea!
Draga mea O zi frumoasa este maine, ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos! La multi ani!