Trimite o felicitare din categoria Valentine`s Day
Mesaje din categoria Valentine`s Day
vezi toate mesajele
Fericire Dragostea este atunci cand fericirea altei personae este esentiala pentru propria-ti fericire. (Robert Heinlein)
De ce te iubesc Te iubesc pentru ca te descopar in fiecare zi, te iubesc pentru ceea ce devin cand sunt cu tine!
I love you! Te iubesc!/
Am sperat sa te-ntalnesc,/
Si sa-ti spun ca te iubesc,/
Tu esti puisorul meu,/
Te voi adora mereu./
Te voi iubi la nesfarsit,/
Tu esti tot ce mi-am dorit,/
Visul meu e-adevarat,/
Tu esti tot ce am visat.
14 februarie Ingaduie-mi singura bucurie aceea de a-ti rosti numele ca pe o melodie fara inceput, fara sfarsit, creata anume pentru tine... Ca te iubesc mult ca sa pot pleca. As vrea ca de ziua cea romantica - 14 februarie - sa ne intalnim numai noi 2 intr-un par...
SCUMPA MEA De Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubesc, dar ceea ce simt pentru tine nu poate fi descris in cuvinte. Cuvintele par ca nu surprind toate subtilitatile si nuantele sentimentelor mele. Poate ca te iubesc pentru felul tau de a fi, atat...
In dragoste In dragoste, de multe ori, a iubi inseamna a intelege. (Nicolae Iorga)
Fara intentie Te iubesc fara intentie, dar daca intentionam sa te iubesc atat de mult ca acum, probabil nu as fi reusit.
A iubi A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. (Antoine de Saint-Exupery)
Nimeni Nimeni nu mi te va lua, nimei nu ne va desparti, nimeni si nimic nu ne va face sa ne certam. Asa ca gandeste-te la viitor si obijnueste-te cu mine.
Un simplu Te iubesc! Un simplu “Te iubesc!” este mai valoros decat banii. (Frank Sinatra)