Trimite o felicitare din categoria Sfintii Petru si Pavel
Mesaje din categoria Sfintii Petru si Pavel
vezi toate mesajele
O zi a numelui Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!
O zi speciala pentru tine! Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tin...
Cineva te iubeste Cineva acolo sus te iubeste...cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani de ziua numelui tau!
Aceasta zi speciala La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
De ziua ta! Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!
De ziua ta Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
Sfantul Petru/Pavel La multi ani! Si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!
O zi senina! Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Toate clipele frumoase Fie ca toate clipele frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru si Pavel cat mai frumoasa!
Pentru Paula Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!