Trimite o felicitare din categoria Sfintii Petru si Pavel
Mesaje din categoria Sfintii Petru si Pavel
vezi toate mesajele
Aceasta zi speciala La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
Cineva te iubeste Cineva acolo sus te iubeste...cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani de ziua numelui tau!
Sfantul Petru/Pavel La multi ani! Si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!
Pentru Paula Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
Toate clipele frumoase Fie ca toate clipele frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru si Pavel cat mai frumoasa!
O zi a numelui Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!
Pentru Paula La multi ani, iubire! De ziua numelui tau iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca si sa fii fericita, alaturi de mine!
O zi senina! Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Paul Draga Paul, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele pe pamant! La multi ani!
Raza de soare Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!