Trimite o felicitare din categoria Sfintii Petru si Pavel
Mesaje din categoria Sfintii Petru si Pavel
vezi toate mesajele
Toate clipele frumoase Fie ca toate clipele frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru si Pavel cat mai frumoasa!
O zi speciala pentru tine! Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tin...
Paul Draga Paul, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele pe pamant! La multi ani!
De ziua ta Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
Sfantul Petru/Pavel La multi ani! Si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!
Cineva te iubeste Cineva acolo sus te iubeste...cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani de ziua numelui tau!
O zi a numelui Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!
Pentru Paula Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
Raza de soare Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!
De ziua ta! Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!