Trimite o felicitare din categoria Sfintii Petru si Pavel
Mesaje din categoria Sfintii Petru si Pavel
vezi toate mesajele
Toate clipele frumoase Fie ca toate clipele frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru si Pavel cat mai frumoasa!
O zi speciala pentru tine! Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tin...
Pentru Paula La multi ani, iubire! De ziua numelui tau iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca si sa fii fericita, alaturi de mine!
Cineva te iubeste Cineva acolo sus te iubeste...cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani de ziua numelui tau!
Aceasta zi speciala La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
Paul Draga Paul, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele pe pamant! La multi ani!
De ziua ta Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
Sfantul Petru/Pavel La multi ani! Si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!
O zi senina! Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Raza de soare Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!