Trimite o felicitare din categoria Sfintii Constantin si Elena
Mesaje din categoria Sfintii Constantin si Elena
vezi toate mesajele
Costinela La multi ani draga Costinela! E ziua numelui tau, asa ca iti urez si eu tot binele din lume!
Zi de sarbatoare E primavara, e soare si e ziua numelui tau! La multi ani drag prieten, sa ramai peste ani la fel cum esti acum!
Zi frumoasa ca tine! Ziua de azi este frumoasa pentru ca este ziua numelui tau! Primeste cele mai frumoase ganduri de la mine si de la gasca de prieteni!
La multi ani! La multi ani, cu ocazia zilei de "Sfintii Constantin si Elena"! Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Ziua numelui tau Azi, de ziua ta, iti urez sa fii iubit de cine doreste sufletul tau, sa zambesti in fiecare zi si sa nu uiti de prieteni!
Elena Cu ocazia onomasticii, vreau sa iti spun ca pentru mine reprezinti totul in viata si ca sufletul meu iti doreste numai fericire si impliniri!
Sarbatoare E sarbatoare mare azi, pentru ca tu, cea mai buna prietena a mea, te bucuri de ziua numelui tau. Si astfel ma bucur si eu cu tine si iti spun ca voi fi mereu alaturi de tine!
Onomastica E ziua ta, draga Elena! Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe impliniri!
Lena Draga Lena, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva. Primeste asadar, din partea mea, multe ganduri bune, urari de sanatate si un 'La multi ani' din suflet!
Costin Costin, vreau sa iti urez toate cele bune, de "Constantin si Elena"!. Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!