Trimite o felicitare din categoria Sfantul Ilie
Mesaje din categoria Sfantul Ilie
vezi toate mesajele
Multe zambete! Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!
De ziua numelui tau De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Ilie!
La Multi Ani, Iliuta! La Multi Ani, Iliuta! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.
Zi speciala La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
Zi frumoasa Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne. La multi ani, Ilie!
Sf. Ilie In aceasta zi, cand numele tau este celebrat, se sarbatoreste cel mai mare facator de minuni si aducator de ploi in vreme de seceta, Sf. Ilie. Iti doresc sa invingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer senin!
Pentru tine! La multi ani draga Ilie! Sa-ti fie viata un cer senin si gandurile nori pufosi!
Nu uita Nu uita cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit, dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru! La multi ani de Sfantul Ilie!
Azi Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
Ce doresti sa se-mplineasca! Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!