Trimite o felicitare din categoria Sfantul Ilie
Mesaje din categoria Sfantul Ilie
vezi toate mesajele
La Multi Ani, Iliuta! La Multi Ani, Iliuta! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.
Azi Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
De ziua numelui tau De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Ilie!
Nu uita Nu uita cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit, dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru! La multi ani de Sfantul Ilie!
Sf. Ilie In aceasta zi, cand numele tau este celebrat, se sarbatoreste cel mai mare facator de minuni si aducator de ploi in vreme de seceta, Sf. Ilie. Iti doresc sa invingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer senin!
Zi frumoasa Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne. La multi ani, Ilie!
La Multi Ani! Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
Ziua numelui tau E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!
Pentru tine! La multi ani draga Ilie! Sa-ti fie viata un cer senin si gandurile nori pufosi!
Zi speciala La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!