Trimite o felicitare din categoria Sfanta Maria
Mesaje din categoria Sfanta Maria
vezi toate mesajele
Ingerii sa-ti calauzeasca pasii La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.
Clipe frumoase Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!
De ziua ta Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea!
Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!
Draga mea O zi frumoasa este maine, ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos! La multi ani!
De ziua ta E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas.
De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.
Toata fericirea Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!
Numai bucurii De ziua ta, sa te bucuri de soare, de dragoste, de impliniri, de viata... Te iubesc!
La multi ani de ziua numelui! Poti un nume sfant si esti o persoana minunata, Maria! Iti doresc tot binele din lume! La multi ani!