Trimite o felicitare din categoria Sfanta Maria
Mesaje din categoria Sfanta Maria
vezi toate mesajele
Toata fericirea Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!
Zi sfanta Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!
Draga mea O zi frumoasa este maine, ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos! La multi ani!
Ingerii sa-ti calauzeasca pasii La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.
De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.
De ziua ta Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea!
Numai bucurii De ziua ta, sa te bucuri de soare, de dragoste, de impliniri, de viata... Te iubesc!
La multi ani Maria! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani Maria!
Maria, la multi ani! Maria, faci cinste numelui pe care il porti! Iti doresc sa ti se intample toate lucrurile bune si sa fii ocrotita de Fecioara Maria!
La multi ani de ziua numelui! Poti un nume sfant si esti o persoana minunata, Maria! Iti doresc tot binele din lume! La multi ani!