Trimite o felicitare din categoria Sfanta Maria
Mesaje din categoria Sfanta Maria
vezi toate mesajele
Zi speciala Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!
Toata fericirea Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!
De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.
La multi ani, Marian! La multi ani, draga Marian! Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca ingerii din cer mi te-au daruit pe tine, sa imi fii alaturi mereu!
La multi ani de ziua numelui! Poti un nume sfant si esti o persoana minunata, Maria! Iti doresc tot binele din lume! La multi ani!
Ziua numelui tau Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!
Numai bucurii De ziua ta, sa te bucuri de soare, de dragoste, de impliniri, de viata... Te iubesc!
Zi sfanta Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!
Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!
De ziua ta Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea!