Mesaje din categoria Iarta-ma
Urari... Doamna mea tu vei ramane/
In al meu suflet zdrobit/
Iti doresc doar fericire/
Insa nu cu-n alt iubit.
Ma poti ierta? Am gresit de atatea ori fata de tine, te-am jignit, te-am criticat, te-am cicalit, m-am plans mereu de cate ceva, fara sa-mi dau seama de cata suferinta iti provoc, de cat ne deterioreaza certurile relatia. Ma poti ierta? Esti cea mai importanta persoana din viata mea si iti voi arata asta...
Iarta-ma, te rog! Iarta-ma
Bine, recunosc ca nu stiu sa te pretuiesc, dar nu sunt o persoana asa rea, haide, te rog, iarta-ma!
Stiu ca te-am ranit, dar TE IUBESC! Si vreau sa ma ierti! Te rog! Te rog! Iarta-ma!
Prietenie Am invatat ca oricat de bun iti este un prieten, oricum el te va rani din cand in cand...Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Iarta -ma Nu stiu sa cer iertare deoarece nu am mai facut-o. Prefer sa ma bati dar sa ma ierti decat sa mai fii suparata pe mine si sa nu imi vorbesti. Merit cu siguranta acest tratament, altfel nu ai fi procedat asa. Imi dau seama cat de mult te-a durut ceea ce am spus in inconstienta si prostia mea. Dar te rog sa nu uiti ca nici o clipa nu am vrut sa te supar si cu atat mai putin sa te jignesc.
Iarta-ma ... Iarta-ma iubire.....ca ma pierd prin viata, ca firele de nisip prin mare. Iarta-ma ca incerc din rasputeri sa dau de tine.....dar valurile vietii ma tin inca departe de tine. Iarta-ma iubire.....dar totusi vreau sa ii multumesc vietii pentru ca mi-a oferit tot ceea ce imi doream pina acum si o rog sa ma arunce pe aceeasi insula cu firicelul meu pereche de nisip. Iarta-ma ca te astept in viata mea.....dar unicul meu scop e sa te fac fericit.
Imi pare rau As vrea ca zborul vulturilor sa-ti ia lacrimile spre departari, iar porumbeii sa-ti aduca frumusetea prieteniei. As vrea sa fiu si eu o parte din zambetul tau, asa ca-mi cer iertare pentru fiecare secunda in care te-am facut sa suferi.
Fara tine e pustiu Mi-a fost prea frica sa spun ce simt, mi-a fost prea greu sa-ti arat ca te iubesc... acum e prea tarziu... nu mai am cum, nu mai am cui... daca ai putea sa ma ierti...
Pentru tine Nimic nu e atat de important pentru mine cum e iubirea ta chiar daca ne desparte distanta ,tu ai sa fii mereu o floare in viata mea de mirosul careia ma voi bucura toata viata, si sa nu uiti iubire ca te voi iubi vesnic .
Pentru fiul meu Iarta-ma fiul meu ......./
Iarta-ma fiul meu pentru ca mi-e dor de tine in fiecare clipa lucida a zilei, in care am cateva clipe libere....../
Iarta-ma fiul meu ca am plans ieri, cand ti-am strans caietele din toti anii de liceu, cand am sters iar praful in camera ta, ca am plans cand am vazut poza ta iar.....Iarta-ma fiul meu - daca iti "transmit" dorul meu de tine. Si iarta-ma ca nu ma pot "educa" sa stiu ca esti bine, studentul mamii drag...../