Mesaje din categoria Dragobete
Ce este dragostea? Daca dragostea nu ar exista, pe lumea asta nimic nu ar fi mai exista... Dragostea este un sentiment aparte care nu poate fi distrus usor... in timp dragostea poate deveni mai puternica intre cupluri sau poate fi respinsa dar in insi este un loc mai inchis in suflet unde poarta iubirea fata de acea persoana.
Daca ai fi... "Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc."
O sarutare "Mi-as dori sa te ploua cu picaturi de aur si fiecare picatura care iti atinge corpul sa fie fiecare sarutare de-a mea."
Alaturi de tine Alaturi de tine am descoperit culorile ploii nascand curcubee si lacrimile mele s-au topit zburand intre doi cocori spre apus. Ma zbat ca un fluture beat de prea multa libertate. Alaturi de tine se nasc trepidand stelele-n roiuri de argint incolonate. Arzand ne contopim in fiece seara ca sa renastem amandoi in zori. Falfaind se rastoarna zarea picurand din privirea ta peste mine. Alaturi de tine silabele se ispravesc inecandu-mi cuvintele nenascute de prea multa uimire, banuiesc. Mi-am pierdut urmele amintirilor undeva prin labirintul zidurilor tale.
Suprema regasire... "Mergand spre inceputul chemarilor noastre, am atins cu sufletul limanul dorintei Acolo unde nimeni nu mai atinsese... urcand muntele asteptarilor tale, mi-am ranit picioarele in grohotisul in care nimeni nu se mai ranise... Ajuns la tine, am incercat sa nu ma apar de dogoarea trupului tau, in care nimeni nu se mai topise... Si totusi zbor, ce lin te inconjor! Parfumul parului tau, ma-mbata... Aripile coboara si Se infiripa intr-o mantie ce vrea sa te cuprinda. Sa te atinga intr-o Suprema regasire..."
As vrea... "As vrea sa fiu o lacrima sa ma nasc din ochiii tai, sa traiesc pe obrazul tau si sa mor pe buzele tale. Te iubesc!"