Trimite o felicitare din categoria 8 Martie
Mesaje din categoria 8 Martie
vezi toate mesajele
Felicitari Fie ca primavara sa-ti aduca bucurie in suflet, fericire si liniste. Iti dorim multa sanatate si pace si sper ca intr-o zi sa te alaturi si tu clubului mamicilor ca este o experienta de neimaginat!
Pentru mama, ingerul meu pazitor! Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-ti multumi pentru tot ce faci pentru mine, asa ca iti trimit aceasta felicitare ca sa vezi ca nu te-am uitat! Chiar daca sunt departe, tu esti regina sufletului meu, mama!
8 Martie Cand 8 Martie rade-n prag si e sarbatoare, darul pentru mama mea e un sarut si-o floare.
Pentru ca.... Multe salutari si.... sa fiti iubite, dragele mele prietene! LA MULTI ANI!
Mami Te iubesc din toata inima! Faptul ca existi alaturi de mine imi este de ajuns, te iubesc mult si te pup cu dor!
Pentru scumpa mea mama! Nu pot decat sa ti multumesc pentru fiecare zambet, pentru fiecare lacrima si pentru ceea ce sunt...sunt speranta ta, gandurile tale, bucuria ta, zambetul, sunt ceea ce ar fi trebuit sa fiu...TE IUBESC!
Felicitare Fericire, dragoste, flori, vise implinite este tot ce pot sa-ti urez cu prietenie si sinceritate in acest nou inceput de primavara.
Servus Primavara ce vine sa fie insotita de zambetul tau, optimismul tau si dragostea ta de viata...
Ziua femeii Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca ...
Desi Desi nu sunteti langa noi, tot ne gandim la voi, ramaneti florile ce vestesc primavara. Ne este dor de voi!