Trimite o felicitare din categoria 1 Martie
Mesaje din categoria 1 Martie
vezi toate mesajele
1 Martie Din firul rosu al iubirii, din firul alb al fericirii, am impletit un martisor, al primaverii vestitor!
Primavara Fie ca surasul soarelui de primavara sa-ti steargatoate grijile si lacrimile si sa te faca fericita. Nu uita sa zambesti si sa iubesti. La multi an. Azi e primavara.
1 Martie Primavara - o pictura parfumata cu vibrari de violet, sanatate, fericire, bucurie...berechet!
Flori Flori in par si pe ninsoare, flori in crang, e sarbatoare si iar flori in viata mea...
le-a adus martie in ea!
1 Martie Draga mea, sa fii sanatoasa si sa ai parte de un suflet implinit~
Daca dragoste nu e, nimic nu e Viata ta sa fie plina de flori, dragostea sa te cuprinda, fericirea sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani!
1 Martie ...afara se vad fulgi de nea...ne-am pacalit din nou Baba...dar e prima zi de primavara..o zi plina de agitatie si...toti fug care incotro sa gaseasca martisoare pentru cei dragi ...martisoare care sa defineasca 1 Martie..anume sosirea primaverii..ch...
Primavara! Iti trimit un ghiocel, sa te-mpodobesti cu el. Azi, saracul, ce sa vada? C-are capul in zapada...dar cand soarele e-afara, va striga: E PRIMAVARA!
Martie Zambeste,/
Indrazneste,/
Iubeste, /
Traieste!/
Primavara e a ta!/
Sosirea primaverii Odata cu sosirea primaverii, anotimpul iubirii, vreau sa-ti marturisesc toata dragostea pe care ti-o port din clipa cand te-am intalnit, desi nu ai avut si probabil inca nu ai incredere in mine./Sunt sincer surprins de cat de legat ma simt de tine, d...