Trimite o felicitare din categoria 1 Martie
Mesaje din categoria 1 Martie
vezi toate mesajele
De 1 martie pentru tine Cand vine in pripa primavara/
Afara adie un vant usor /
Uite cine te indrageste/
Iti trimite un martisor/
Bucura-te Bucura-te de trecerea iernii,/
Scutura-te de murdaria ei,/
Simte apropierea primaverii,/
Trezeste-te la viata!/
Prietenie Binecuvintata! Chiar daca e 5 martie,nimic nu ma impiedica sa-i spun cuiva drag cit de mult inseamna pentru mine,ce frumoasa e prietenia,poate ca arata ca un ghiocel, firav dar in acelas timp puternic,asa ca prietenia noastra.
GAND Un gand frumos/
O raza de soare/
Sa-ti incalzeasca.../
INIMA/
De martisor!/
Sosirea primaverii Odata cu sosirea primaverii, anotimpul iubirii, vreau sa-ti marturisesc toata dragostea pe care ti-o port din clipa cand te-am intalnit, desi nu ai avut si probabil inca nu ai incredere in mine./Sunt sincer surprins de cat de legat ma simt de tine, d...
Revenire la viata Un sunet cristalin si un nou inceput se trezeste la viata, deschizandu-si petalele catre tine intr-o imbratisare plina de roua unei dimineti de Primavara......e atata iubire in jur incat as vrea s-o pot cuprinde-n palme si sa ti-o ofer cat pt o viata...
Felicitare Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!
Pisicuta martisor Iti trimit cu mult dor,/
Pisicuta martisor!/
O primavara frumoasa/
Si mult soare in casa!/
O primavara frumoasa o primavara frumoasa si plina de bucurii!
Pentru tine Cu drag de martisor primeste de la prietena ta toate gandurile de bine,sanatate,fericire si noroc in viata si sa ai parte de multa iubire si implinire alaturi de cei dragi sufletului tau!Un calduros La multi ani!