Trimite o felicitare din categoria Sfanta Maria
Mesaje din categoria Sfanta Maria
vezi toate mesajele
Ingerii sa-ti calauzeasca pasii La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.
Zi speciala Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!
La multi ani, Maria! Astazi o sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim si pe tine. Sa fii sanatoasa si sa ramai mereu blanda si buna cu toti cei din jurul tau! La multi ani!
Numai bucurii De ziua ta, sa te bucuri de soare, de dragoste, de impliniri, de viata... Te iubesc!
De Sfanta Maria In aceasta zi sfanta iti doresc ca toata viata sa fii ocrotita si sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani, draga Maria!
De ziua ta E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas.
Zi sfanta De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!
Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!
Maria, la multi ani! Maria, faci cinste numelui pe care il porti! Iti doresc sa ti se intample toate lucrurile bune si sa fii ocrotita de Fecioara Maria!
Zi sfanta Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!