Trimite o felicitare din categoria Sfanta Maria
Mesaje din categoria Sfanta Maria
vezi toate mesajele
Draga mea O zi frumoasa este maine, ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos! La multi ani!
Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!
De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.
Maria, la multi ani! Maria, faci cinste numelui pe care il porti! Iti doresc sa ti se intample toate lucrurile bune si sa fii ocrotita de Fecioara Maria!
Nume de Sfanta Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina.
Clipe frumoase Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!
Toata fericirea Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!
Zi speciala Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!
La multi ani de ziua numelui! Poti un nume sfant si esti o persoana minunata, Maria! Iti doresc tot binele din lume! La multi ani!
Ziua numelui tau Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!