Trimite o felicitare din categoria Flori
Mesaje din categoria Flori
vezi toate mesajele
Ca o floare In fiecare dimineata, chipul tau imi aminteste ca viata este ceva ce merita trait. Sa ramai mereu asa, ca o floare care aduce lumina zilei si caldura soarelui. Te iubesc!
Floarea mea "Tu esti floarea ce-mi face dimineata mai parfumata, tu esti apa ce ma potoleste de sete, tu esti lumina ce-mi lumineaza calea, esti ingerul ce-mi vegheaza noptile... Te iubesc... te iubesc pentru ca daca nu te-as iubi viata mea nu ar mai avea sens, ...
Ca o floare Florile sunt intotdeauna o bucurie pentru orice femeie. Asadar, primeste toate gandurile bune si aceasta felicitare, din partea mea!
Ti-as da... Ti-as da o floare insa tu esti mai frumoasa decat oricare din ele. Asa ca iti soptesc la ureche "Te iubesc" si te rog sa primesti in dar inima mea!
O primavara frumoasa! O primavara frumoasa, multa sanatate si tot ce e bun si frumos sa se indeplineasca! Pupici!
Floare de tei "M-am imbatat cu mireasma florii tale...mi-am scaldat privirea, gindurile in aroma ta si am sperat in nemurire. FLOARE DE TEI am sperat ca vei fii un izvor nesecat de inspiratie din care sa sorb cu nesat idei,cuvinte si... Te-am ingrijit cu dragoste,...
Floare Tu esti cea mai frumoasa floare al carei chip vreau sa il vad in fiecare dimineata!
Floare Ti-as aduce flori, dar nici una nu se compara cu tine. Ti-as spune cuvinte tandre, insa ceea ce insemni pentru mine nu se poate exprima in cuvinte. Si atunci te privesc doar si sper ca toata iubirea mea sa-mi fie oglindita in privire...
Iubire... "Niciodata trandafiri mai frumosi nu infloresc ca atunci cand doua inimi intre ele se iubesc."
Tu esti o floare Tu esti floarea care imi aduce zambetul primaverii pe buze si care imi deschide portile iubirii in fiece zi!

14 Oct 2008 by ionela288

ghicit in cafea si carti

06 Mar 2015 by mari_stefanescu

Indepartarea tatuajelor

04 Dec 2014 by mirela

rinoplastie

22 Dec 2014 by stan.lacramioara.1

Tinuta de Revelion
Horoscop Ele.ro

01 Sep 2015

Horoscop zilnic Fecioara

(23 Aug - 22 Sep)

Sunt mari sanse sa fii ceruta de nevasta astazi sau sa stabilesti data nuntii. Oricum, ast...

Ok!

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii!