Trimite o felicitare din categoria Flori
Mesaje din categoria Flori
vezi toate mesajele
Floarea mea "Tu esti floarea ce-mi face dimineata mai parfumata, tu esti apa ce ma potoleste de sete, tu esti lumina ce-mi lumineaza calea, esti ingerul ce-mi vegheaza noptile... Te iubesc... te iubesc pentru ca daca nu te-as iubi viata mea nu ar mai avea sens, ...
Tu esti o floare Tu esti floarea care imi aduce zambetul primaverii pe buze si care imi deschide portile iubirii in fiece zi!
Ca o floare In fiecare dimineata, chipul tau imi aminteste ca viata este ceva ce merita trait. Sa ramai mereu asa, ca o floare care aduce lumina zilei si caldura soarelui. Te iubesc!
Floare Ti-as aduce flori, dar nici una nu se compara cu tine. Ti-as spune cuvinte tandre, insa ceea ce insemni pentru mine nu se poate exprima in cuvinte. Si atunci te privesc doar si sper ca toata iubirea mea sa-mi fie oglindita in privire...
Floare de tei "M-am imbatat cu mireasma florii tale...mi-am scaldat privirea, gindurile in aroma ta si am sperat in nemurire. FLOARE DE TEI am sperat ca vei fii un izvor nesecat de inspiratie din care sa sorb cu nesat idei,cuvinte si... Te-am ingrijit cu dragoste,...
Ca o floare Florile sunt intotdeauna o bucurie pentru orice femeie. Asadar, primeste toate gandurile bune si aceasta felicitare, din partea mea!
Iubire... "Niciodata trandafiri mai frumosi nu infloresc ca atunci cand doua inimi intre ele se iubesc."
O primavara frumoasa! O primavara frumoasa, multa sanatate si tot ce e bun si frumos sa se indeplineasca! Pupici!
Ti-as da... Ti-as da o floare insa tu esti mai frumoasa decat oricare din ele. Asa ca iti soptesc la ureche "Te iubesc" si te rog sa primesti in dar inima mea!
Floare Tu esti cea mai frumoasa floare al carei chip vreau sa il vad in fiecare dimineata!

11 Nov 2015 by danutserbanescu

Caut pers fizica sau firma creare site

18 Nov 2015 by crowley699

despre ghicitoare

12 Iul 2008 by alex62

despre farmece
Ok!

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii!