Trimite o felicitare din categoria Dragoste
Mesaje din categoria Dragoste
vezi toate mesajele
Esti totul Cand ma trezesc si zaresc pe fereastra geana somnoroasa a soarelui imi amintesc de tine... Cand vad norisorii pufosi ce plutesc in aer imi amintesc de cum ma simteam cand eram alaturi de tine... Cand vad un stol de pasarele zbor cu gandul la tine... ...
Te iubesc cu dor! Ce-ar fi daca intr-o zi nu ti-as mai privi ochii? As innebuni. Si ce-ar fi daca intr-o zi buzele nu mi le-ai mai darui? As ingheta si m-as topi si as muri. Te iubesc cu dor!
Ajuta-ma "ajuta-ma sa te caut, cautandu-te sa te pot gasi, gasindu-te sa te pot iubi,iubindu-te sa nu ma mai satur de dragostea ta...."
Cele mai bune ganduri iti doresc ca limita succesuluitau sa fie Infinitul!Iar calea ta sa fie presarata cu flrori din a caror nectar sa culegi Fericirea!LA MULTI ANI ALATURI DE MINE!
Te ador TE ADOR PENTRU FELUL CUM IMI VORBESTI,
TE ADOR PENTRU FELUL CUM TE SIMT,
TE ADOR PENTRU CA MA FACI SA FIU EU, CU ADEVARAT ...
Alinare Cand se destrama un suflet, se destrama totul. /Visele pier ca si cum nu ar fi existat, speranta fuge de lumina si se ascunde adinc in intuneric incat nimeni vreodata sa nu mai creada in ea./ Cand esti trist urasti cuvintele si iubesti tacerea, cand ...
Numele tau Intr-o zi am povestit marii despre tine......dar nu a stiut sa pastreze secretul..... /
si acum ploaia a devenit dulce pentru ca atunci cand cade striga numele tau./
Sa invat Sa invat sa te iubesc mi-ar lua o viata intraga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
Intai ai fost TU "Ni s-a spus ca: "Mai intai a fost Cuvantul." ... Apoi am venit noi. Pentru mine, mai intai AI FOST TU, apoi viata, bucuria, clipa... eterna... a unirii noastre."
Dragostea mea "Dragostea mea pentru tine e vie, traieste. Am nevoie de ea, am nevoie de privirea ta, de soaptele tale, de caldura ta, de tine! Esti cu adevarat iubitul meu si iubitul sufletului meu."
De vorba cu plasticianul - Dr. Cristian Nitescu

Ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe detalii legate de o anumita interventie estetica? Dr. Cristian Nitescu, medic primar in chirurgie ...

21 Nov 2014 by AlinaDimi

Implanturi mamare

18 Nov 2014 by moderna28

Corectarea formei urechilor

27 Oct 2014 by dubluveve

As vrea sa stiu ...