Trimite o felicitare din categoria Aniversari
Mesaje din categoria Aniversari
vezi toate mesajele
Pentru tine Sa iti fie viata minunata ca un curcubeu rasarit in razele soarelui dupa ploaie, iar fiecare culoare sa iti aduca aminte de mine si de dragostea mea netarmurita pentru tine, La multi ani, iubire!
La Multi Ani La Multi Ani cu veselie,Sanatate pe vecie,Masa plina cu de toate,Dragoste pe saturate,Bani la greu,Noroc cu carul,La Multi Ani si SUS PAHARUL!
Onomastica Este cel mai dulce sarut pe care ti-l daruiesc virtual, pana va veni acea zi sa te Sarut real.
Un ocean Un ocean de sanatate,/
Un munte de noroc,/
Un camion cu bani,/
Si un sincer/

LA MULTI ANI!!!/
Pentru tine Fie ca vesnic drumul vietii sa-ti fie presarat cu flori, sa fii inconjurat de dragoste si lumina.Viata nu e prea darnica dar e frumoasa si merita iubita pana la lacrimi. Si peste uneori...
O floare de ziua ta Intr-o gradina inmiresmata/ma plimb si-o floare imi zambeste./O alta floare mai frumoasa/ca-i ziua ta imi aminteste./M-aplec sa rup firava floare/ca sa ti-o daruiesc,/ o strang in brate si-o sarut/si simt apoi cat te iubesc!/Dar floarea iute se ofile...
La multi ani!!! Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri!
Sanatate Sanatate la patrat,
Prieteni la cub
Si dragoste la infinit..
La multi ani E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e ziua cand mai cade o petala din trandafirul vietii. LA MULTI MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI!
La multi ani iubire ! Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire !