Trimite o felicitare din categoria 8 Martie
Mesaje din categoria 8 Martie
vezi toate mesajele
8 Martie Cand 8 Martie rade-n prag si e sarbatoare, darul pentru mama mea e un sarut si-o floare.
Zi senina ca infinitul... Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.
Servus Primavara ce vine sa fie insotita de zambetul tau, optimismul tau si dragostea ta de viata...
La multi ani!!!!!! De ziua scumpa care vine eu iti doresc noroc si bine margaritare-n calea vietii,succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste urarile de bine venite de la ......noi.
De ziua scumpa De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!
8martie Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand privit...
Felicitare! O primavara cu bucurii, sanatate si tot ce poate fii bine le doresc fetelor de pe Cosminului! Cu mult drag!
Tu Tu esti un trandafir crescut in inima mea... Promit sa devin aerul, apa si soarele tau ca nu te ofilesti...te sarut....
Felicitare Fericire, dragoste, flori, vise implinite este tot ce pot sa-ti urez cu prietenie si sinceritate in acest nou inceput de primavara.
Buna Primeste felicitarea mea de 8 MARTIE cu multa iubire in Domnul!

30 Apr 2016 by blue65

Balsamul de rufe preferat

30 Apr 2016 by eumirela12

Creme antirid

30 Apr 2016 by eumirela12

Creme antirid
Ok!

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii!